Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik bar, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakılırsa kilitli dal, ve istenen renk uygulanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu tasarmızda;

Binalarda belirli standartlarda önem alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İçeriden autarı esaslı itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının belirtik olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yetişmek; dayanıklı, bedii kapılara en yakışır fiyatlarla ehil geçmek ciğerin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Projelerin yangın Yangın Merdiveni Kapısı ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan ivedi mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamlık ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

üste yangın bapları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da hırslerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son nokta nitelikli olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve tütünın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

 Fonksiyonel olduğu kadar dekoratif tasarımlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine onat olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page